Επόμενος Αγώνας

Σάββατο 17/12 - 15:00

Θύελλα Μεταγγιτσίου - ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλή άρθρα

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

10η Αγωνιστική


Ηρακλής - Α.Ο Σάρτης 2 - 2

Το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής δεν είχε νικητή με τον Ηρακλή και την ομάδα της Σάρτης να μοιράζονται απο ένα βαθμό δίκαια.


Ωραίο αγώνα παρακολούθησαν οι όσοι θεατές βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο της Μεγάλης Παναγίας, με αρκετές χαμένες ευκαιρίες για τις δυο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν πρώτοι το σκορ στο ημίωρο του παιχνιδιού, για να ισοφαρίσει μετά από πέντε λεπτα ο Γραμματίκας πολύ γρήγορα, μετά από εκτέλεση κόρνερ και έτσι να κλείσει το πρώτο μέρος με σκορ 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ξεκίνησε καλύτερα και η πίεση στην αντίπαλη περιοχή έφερε αποτέλεσμα με τον Στεφανή από κοντά, σχετικά νωρίς, με προβολή να κανει το 2-1. Έπειτα στον αγωνιστικό κυριάρχησε η ομάδα της Σάρτης και σε μια αμφισβητούμενη φάση στα μισά του δεύτερου μέρους κατάφερε να φέρει το ματς και πάλι στα ίσια.  Από κει και πέρα και οι δυο ομάδες είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Ξεκίνησαν οι: Αυγερός, Θεολόγης, Γραμματίκας, Αντωνίου, Συνάθης, Κωστόπουλος Γ, Ξωνίκης,  Κωστόπουλος Ι, Λεμονής, Σαμαράς, Στεφανής.

Αλλαγές: Αηδόνης (αντί Λεμονή), Κασσανδρινός (αντί Αντωνίου), Αστερίου (αντί Θεολόγη).

Συνολικές προβολές σελίδας

grepolis

Ποιά θέση θα καταλάβει η ομάδα ;