Επόμενος Αγώνας

Σάββατο 17/12 - 15:00

Θύελλα Μεταγγιτσίου - ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλή άρθρα

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

4η Αγωνιστική


Νέα νίκη και 4/4

Συνέχεια στο πολύ καλό ξεκίνημα δώσανε χθες το Σάββατο οι παίκτες μας, παίρνοντας πολύτιμη νίκη με αντίπαλο την ομάδα των Βραστάμων με σκορ 1-0.


Με καλή ψυχολογία ο Ηρακλής και παρά τις απουσίες κατάφερε να πάρει νέο τρίποντο φτάνοντας τους 12 βαθμούς, αρκετούς για να τον φέρουν πρώτο στον βαθμολογικό πίνακα, παρέα με την Άκανθο, που αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική στην Ιερισσό, στο ντέρμπι των πρωτοπόρων.

Συντηρητικό το πρώτο μέρος με τις δυο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους με τους φιλοξενούμενους να έχουν μια φλύαρη κατοχή της μπάλας και τον Ηρακλή να χάνει δεύτερο πέναλτι στο πρωτάθλημα από τα 4 συνολικά κερδισμένα. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μεγάλη ένταση, σκληρά μαρκαρίσματα, πολλές κάρτες, πράγμα που στοίχισε στην ομάδα μας αφού εξαρχής άνοιξε το σκορ με τον Γιώργο Δ. Λεμονή και έπειτα ο ίδιος αποβλήθηκε αργότερα με απευθείας κόκκινη κάρτα. Παρόλα αυτά ο Ηρακλής αγωνιζόμενος με 10 παίκτες για πάνω από 25 λεπτά, έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε τους τρεις πολύτιμους πόντους.

Για την ομάδα μας ξεκίνησαν οι: Αυγερός, Αντωνίου, Γραμματίκας, Συνάθης, Ξωνίκης, Λεμονής Δ.Γ, Σαμαράς, Κωστόπουλος Ι., Κωστόπουλος Γ., Λιώπας, Παπαγιάννης .

Αλλαγές: Στεφανής (αντί Γραμματίκα), Θεολόγης (αντί Παπαγιάννη), Φούκας (αντί Λιώπα). 

Συνολικές προβολές σελίδας

grepolis

Ποιά θέση θα καταλάβει η ομάδα ;